Tidligere driftsbeskeder

VIP-Basen er pt. utilgængelig - løst

Vi arbejder på at løse problemet hurtigst muligt.

Kl. 12.10 problemet er løst

Bibliotek.dk er ikke opdateret

bibliotek.dk ikke er blevet opdateret i nat så nye materialer fra i går kan ikke fremsøges.

Adgang til Infomediaartikler

Adgangen til at hente artikler hos Infomedia (via CMS, Bibliotek.dk, Netpunkt) er pt. ustabil.

Vi er i gang med at undersøge problemet.

Søgning i Bibliotek.dk - Løst

Pt. vil der være enkelte række poster, som ikke kan findes i søgning i Bibliotek.dk. Der kan være forskel på den almindelige søgning og søgning via avanceret søgning. Vi arbejder på at løse problemet.

Opdatering kl. 16:30 19.4.2024: Problemet er løst

Avanceret søgning i bibliotek.dk

Pt vil de nyeste materialer i søgeresultatet via avanceret søgning ikke have beholdning og i nogle tilfælde slet ikke en post. Vi arbejder på at løse problemet.

Opdatering tirsdag 17.4.2024: DBC arbejder fortsat på at løse problemet.

Servicevindue onsdag den 24. april 2024 kl. 6-8

DBC holder servicevindue onsdag den 24. april  2024 i tidsrummet kl. 6-8, hvor der vil være ustabil drift på DBC’s produkter og services

Problem med login på DBC's systemer - Løst

Nogle brugere oplever fejl ved login grundet driftsforstyrrelser hos en ekstern leverandør til bibliotekerne.

Fejlen ligger hos DNS-udbyderen EuroDNS, som anvendes af Cicero samt nogle biblioteks-hjemmesider.

Kl. 21.40: EuroDNS melder normal drift

Driftsforstyrrelser hos MitID - løst

Der kan i øjeblikket ikke logges ind med MitID på Adgangsplatformen (bibliotekslogin) på grund af driftsforstyrrelser hos MitID.

Kl. 15.48: Problemet er løst

Nogle brugere oplever fejl ved login grundet driftsforstyrrelser hos en ekstern leverandør til bibliotekerne.

Bestillinger afvikles nu - LØST

Der har i formiddag være problemer med at få håndteret bestillinger. Problemet er nu løst, og alle bestillinger burde være kommet gennem køen kl. ca. 13.00.